Followers

Friday, January 22, 2010

~Dia Di Depanku~

Baru rasenya..tempoh hari time tgk iklan garnier kat TV3 before cinta balqis episod last start borak ngan kak esah..."kak esah..bile r dd nak dapat jumpe fahrin ek??aritu kat shall tebrau die datang,dah nak dekat dah jumpe dia.."aku kat seberang jalan je shall tu..kat jasco..maybe blom jodoh ketika itu..lagipun ada misi penting ketika itu..huhuhu~

tapi arini..khabar gembira untuk aku..abg fahrin sy buat announce kat fb fanclub dia..bitau dia ada promotion garnier kat Mydin Mall jam 1600-1800hrs..jodoh kan..hehehe..tak dapat jumpe kat Johor..dapat jumpe kat Terengganu..aku kan dua alam..hehehehe..

dia senyum...

dia ok r..nice..friendly..sentiase berterima kasih ngan sokongan fan dia..penah dia cakap "siapalah saya tanpa peminat saya"..tapi bila dalam tv tu rase macam alamak ensemnye dia..tiap kali movie or drama dia mesti aku tak ketinggalan menonton ye..dah dapat tengok depan-depan..agak tergamam r..sebab sebelum ne tgk dlm tv..dpn mata jugak kn??tapi arini tgk live dan real..btol-btol depan mata..besarnya dia..ensemnya dia ngan senyuman dia..friendlynye dia..ops..udah-udah..namo lebey2 ye cik dd..

so ne beberapa pic yang aku amek bersama-sama dia..excuse me..just sbg seorang peminat setia..sbb aku selalu sokong anak JOHOR..kikiki..alasan semata-mata..

ops..sorry pic kandid sebab kamera tidak berfungsi dgn baik..


sama-sama senyum...

kebetulan baju hijau lak tu..leh daftar jadi duta garnier ne..pastu dapat lak pic dari abg cameraman..dia amek pic aku..pastu terus siap kat depan mata..lagi r aku semakin malu-malu kucing di situ...hehehehe...(",).. it was a nice memory for me..tak sia-sia tunggu lame..last-last dapat jugak jumpe..thanks a lot abg fahrin..lalalala..

p/s: Disebabkan peminat fanatik ne yg nak sangat-sangat jumpe..rumateku..syaz, serta housemateku..azie dan ajie pun terlibat same..hehehe..penangan org ensem..huhuhu...

3 comments:

  1. huhu.
    best2..
    mst tdo mmpi indah nie..

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    b4 jumpe pun dah mimpi..
    lagi r lepas jumpe nadia..

    misi seterusnya..
    Abg Remy Ishak dan..
    Abg Faizal Tahir..
    lalala~

    ReplyDelete
  3. huhu..
    gle ah...
    mmg hebat nyer kemaruk nie..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails