Followers

Thursday, January 14, 2010

~Bersatu juga akhirnya~

Sesungguhnya..rezeki,jodoh pertemuan serta ajal dan maut itu telah ditetapkan sejak azali lagi dan kita sebagai hamba Allah yang lemah ini tidak akan mengetahuinya..

semalam aku update pasal mengidam nak memiliki C702 kn??dan disebabkan kemurahan rezeki itu makanya aku telah memilikinya..Syukur Alhamdulillah..sumenya adalah rezeki yang datang dari Allah.Sesungguhnya doa manusia itu dikabulkan dengan tiga cara iaitu:
  1. DIA katakan YA dan DIA memberikanmu apa yang kamu mahu
  2. DIA katakan TIDAK dan menggantikan yang lebih baik
  3. DIA katakan TUNGGU dan memberikan kamu yang terbaik.
tak tau macam mana nak gambarkannya.Semalam dapat pun mcm blur jer..maybe suka sangat sampai tak mampu nak cakap apa-apa.Lagipun aku tak terburu-buru membelinya,discussion siang td dalam Wanita Hari Ini..tip-tip bijak jika kamu berbelanja untuk mengelakkan boros adalah:

  1. Berbelanja mengikut kemampuan
  2. Berikan masa sekurang-kurangnya lebih daripada 24 jam untuk membeli sesuatu benda tersebut.
  3. Catat apa perbelanjaan yang ingin di beli sebelum keluar shopping.
Tiga je kot,aku dah lupa dah ape yang aku dgr tengahari tadi..hehehe..tp rasanya tu yang penting.

Mr SonyE & Mr Sarboon

Semoga kedua-duanya mampu berkhidmat dengan aku dengan sebaik mungkin.Mr.Sarboon tak akan jadi anak tiri,sama je layanannya..cume Mr.Sarboon banyak rehat r sbb dah letih berkhidmatkan..hehehe..No Maxis ngan Celcom aku kedua-duanya dah available ok..kalo kat Terengganu no maxis aktif, tapi kalo kat Johor lak no celcom pulak aktif..Aku sendiri tak sangka aku dah ada 2 handphone...lalalala~

~Suka..suka sangat-sangat~

2 comments:

  1. yeyeyyeye...aji pun tumpang suka didi dah ada henpon baru..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails