Followers

Monday, March 15, 2010

Apa Nak Jadik Ne Didie Oii???

call free dari celcom still ada lagi ne..tapi tak tau nak kol sape..saat ne..terase nak borak-borak dengan seseorang yang boleh bagi aku inspirasi untuk teruskan lagi 40% PSM aku...subhanAllah..mane ilangnya semangat nak buat economical ne????kembalikannya..tolong r...

agak menakutkan r..sebab luse dah nak kene present akhir PSM dan aku merupakan 1st presenter..tapi analisis data still tak lengkap lagi..hayoo..apa nak jadik ne???

semuanya bercampur baur serentak..dengan ketakutan nak presentnya,ketakutan nak grad tahun ne jugak..dan dalam masa yang sama..berderet-deret lak manusia-manusia yang aku rindu..hayoo...

orang-orang tu tak merindui aku pun..tapi aku lak ngan muka tak malu merindui mereka...huhuhu...

time-time cmne r nak rindu kan Nor kat UTM..alahai..teringat time susah-susah nak g jumpe sorang lecture kat UTM untuk bantu bagi tunjuk ajar buat PSM..bilik nor r jadi kawasan persinggahan aku..duduk r dalam 2,3 hari..tidur bilik dia..agak-agak tension jer,bawak die jejalan kat taman U..g tgk wayang ker,g usha-usha baju ker,berfoya-foya r senang cite..hehehe..sib baik aku bukan belajar kat UTM tapi kat UMT..kalo tak mesti bankrup parent aku...kuikuikui...

pastu dapat lak rumate die Maz yang syok kalo layan..time study,serius semacam tu..tapi kalo start time sengal die..kitorg asik gelak jer..ada je modal dia buat lawak...macam seronok r pulak budak berdua tu sambung master..pung pang pung pang time siang jer kat Lab..pastu balik bilik..yang si Nor ne akan mengadap segala jenis movie korea mahupun CD..yang si Maz ne lak mengadap game cucuk tanam die "farmville" ngan bagi orang-orang makan "Cafe World"..



me and Nor

bebudak umah aku pun sume dah sibuk plan nak sambung master...hayoo...

aku menyerah dulu yer..tidak mampu rasanya nak memerah otak..

tak larat..aku ne bukan seseorang yang bercita-cita tinggi nak belajar sampai master yer..lepas degree ne pun cukup r..pastu....

nak keje!

nak keje!

nak keje!

namo ngadap buku dah....

namo nak buat tesis dah...

namo..namo..namo....dah....

dah terasa nak keje,nak pakai duit sendiri...nak shopping bebanyak..nak bayar utang keliling pinggang...hehehehehhe


oooooooooooooo...........ok.........

sila sambung keje seperti sedia kala yer...

petang tadi g jumpe En.Azlan...supervisor kesayangan aku...dia dok bebel-bebel tak prepair lagi nak present rabu ne..

tibe-tibe je aku dengan muke selumbenya..

"en.lan...luluskan je r PSM saya ne..takkan nak tgk muka saya lagi sem depan kot???saya dah tak larat dah nak ngadap PSM ne...." die sengih jer...


En.Supervisor aku time konvo master dia

maybe dalam hati dia..dah semakin parah anak buah aku ne..berusaha je r sehabis baik yer...insyaAllah..kejayaan itu milik kamu....AMIN...

ceh..aku je yang menabah...dah die cakap dalam hati...mana r aku nak dengar...penipu btol...

see..time konvo dia pun aku sanggup g UTM tu..terel tak tahap mengampu aku???hahahaha..

mampu nak ngampu..aku g cari bahan kat sana time tu..kebetulan time konvo kat UTM..so turut serta r..


ok,thats all for today...sila sambung lagi 4o% tu yer..serta slide yang lengkap dan bermutu..untuk memukau ke enam-enam mata panel yang terlibat...

~wish me LUCK everybody~




p/s: saya turut merindui si dia yang jauh kat negara orang sekarang ne..awk,balik jangan lupa bawakkan gajah untuk saya yer..kuikuikui...

5 comments:

  1. just do ur really best! U can do it! :)

    ReplyDelete
  2. nanti kamu dah keje mesti rasa nak belaja..sebab asik keen maki ngan bos jek,.hihihhi

    ReplyDelete
  3. hasyiya : thanks..insyaAllah,i will do my best..
    Dila: go didie..didie boleh...lalalala~ thanks dila...
    cikhel: hahahahahha...yeke??menakutkan r pulak..

    ReplyDelete
  4. elok2...bos sgat garang...hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails