Followers

Wednesday, April 25, 2012

Secretaries' Week 2012 "Afternoon Of Elegance"

Salam to all readers,

Maaf lama sangat tak update, mood mengapdate blog ilang di bawa oleh rama-rama purple..hehe..

just want to share something..

1st time dalam sejarah hidup meraikan  Minggu setiausaha dengan semua setiausaha-setiausaha syarikat di seluruh Malaysia & Singapore..But not at all r, just sebahagian company yang menghantar setiausaha mereka. Sungguh bermurah hati bos-bos kami menghantar insan-insan seperti kami dengan penuh penghargaan..hoho..Shukurlah..tuah badan..kikiki..jom belek-belek..biarkan gambar-gambar ini berbicara...


Venue : Tanjung Puteri Hall, Level 3, Persada Johor International Convention Center
Date :  10 April 2012
Time : 12.30 P.M

Hehehe..saje nak mengedix dengan Dato' Siti..sebenarnya nak lepaskan gian tak dapat bergambar dengan Dato Siti..makanya..poster pun cukuplah..yang penting dapat tengok performance dia yang sangat-sangat mantap. To be honest, Dato Siti memang seorang yang sangat-sangat lemah lembut dan sopan santun..dan yang paling penting..suaranya yang mantap...TERBAEK!!!


Paling seronok dan terpesona adalah bila Dato Siti nyanyikan lagu "Bukan Cinta Biasa"..suka sangat dengan lagu tu..lagipun lagu tu dah lama..tak silap time SPM dulu kot...tapi sungguh lagu tu menusuk kalbu..rasa macam lagu tu di tujukan pada aku seorang je ok...hahaha..perasan sungguh ye kamu...

Tapi tak banyak sangat lagu yang dia sampaikan..antaranya Falling in Love, Bukan Cinta Biasa, Move like Jagger...serta dia ada bawak artis jemptan Kak Ramlah Ram..berduet nyanyi lagi "Kau kunci cintaku"..kalolah kak Ramlah Ram tu nyanyikan lagu baru dia kan best.."Sesaat kau datang"..tapi malangnya tiada pun..maybe sebab takde Sleeq kot..kikiki...Dia orang berdua juga turut sampaikan lagu "Ombak Rindu"..Sungguh..suara mereka berdua sangat-sangat mantop...thump up!!!

Jemput makan jemput-jemput...tet!!!

Kami turut di jamu dengan menu-menu yang telah di tetapkan..


So..ni sume kami-kami yang terlibat..booking 2 table..1 table 10 orang..sebenarnya warna tema majlis ne Merah + Hitam, tapi kami suma harus berkhidmat untuk negara dulu sebelum bergembira..pakailah baju uniform join event ne..kesian kami tak dapat melaram VOUGE...kuikuikui...

Last but not least...


Here we are..this gentleman is my boss..Capt America...hehehe..Capt ARO...

Ok then..Arious amigos...Nite!!!

2 comments:

  1. hilang mood?? hehe.. be cool okeh.. always smile...

    ReplyDelete
  2. eh, didi seketari ker keje nyer?
    br tau nie =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails